OWN YOUR ZONE

Een van de regels van het “nieuwe normaal” is het advies om thuis te werken. De randvoorwaarde om zowel fijn als verantwoord thuis te kunnen werken is een ergonomisch goede werkplek. Uit onderzoek is gebleken dat werknemers met een goede thuiswerkplek productiever zijn en het voorkomt gezondheidsproblemen als rug-, nek- en schouderklachten. [email protected] biedt hiervoor diverse mogelijkheden en beschikt over een gevarieerd aanbod in meubilair in verschillende stijlen en prijsklassen. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en maken daarna een passende aanbieding voor u.

Het grote nadeel van het thuiswerken is het sociale aspect en het gemis aan fysiek overleg. [email protected] neemt u daarom graag mee in de mogelijkheden om uw kantoor dusdanig in te richten dat iedereen op een veilige en gezonde manier op kantoor, wanneer mogelijk, aan het werk kan. Wij helpen u graag met het maken van een nieuw vloerplan. Denk hierbij aan looprichtingen, het opnieuw indelen van de werkplekken en het toepassen van afscheidingswanden of bureauschermen. Wij hebben bijvoorbeeld het Protect screen ontwikkelt. Dit scherm kan multifunctioneel worden ingezet door het te leveren met een whiteboard of een magnetisch board. Ook als we ooit weer terug kunnen naar “normaal” zijn deze schermen hierdoor nog inzetbaar in bijvoorbeeld vergaderruimtes of om een rustige werkplek te creëren in een drukke kantoortuin.

[email protected] heeft speciaal voor de thuiswerkplek en de terugkeer naar kantoor een brochure opgesteld met hierin een selectie van de oplossingen die wij aanbieden.

Onze experts staan voor u klaar om u te helpen met al uw inrichtingsvraagstukken. Neem contact met ons op via 010-4822247 of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

DOWNLOAD NOW

NEEM CONTACT MET ONS OP

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op social media voor moodboards, adviezen
en covid-productselecties en thuiswerkplekken: