[email protected] Beddenhuis

| | | | | | | | | | | | |

Het hoofdkantoor van [email protected] is gevestigd in het voormalige beddenhuis van het klooster op park Klein Amstelwijck, een locatie meteen rijke geschiedenis. Een plek waar, in het verleden, het natuurgebied als jacht- en recreatie omgeving werd gebruikt. Later werd er een klooster gehuisvest. Gedurende de oorlog is het pand gebruikt door het verzet, waarna het weer een periode als klooster is gebruikt. Tot aan 2017 heeft het gebouw gedurende verschillende periodes in totaal 24 jaar leeggestaan.

Bij de herontwikkeling en inrichting van het gebouw is rekening gehouden met allerlei relevante onderwerpen, die vandaag de dag een belangrijke rol spelen bij het inrichten van kantoren. Zo is er een balans gezocht tussen stilte- en concentratie werkplekken en open space werkplekken. In de werkomgeving is een Well concept doorgevoerd dat [email protected] omschrijft als het “Well Plus” systeem. Alle medewerkers van [email protected] hebben invloed op de manier waarop het gebouw gebruikt wordt. Waar ze werken- waar ze rusten – waar ze vergaderen.