Seaway Heavy Lifting

DESIGN & BUILD: [email protected]

| | | | | | | | | | | | |

Totaal gerenoveerd pand inclusief huisvestingsadvies en sloop huidige inventaris. Totaal plan compleet uitgewerkt door [email protected]

Seaway Heavy Lifting (SHL) groeide uit zijn jasje en was op zoek naar een pand waarin de organisatie kon “ademen”. Aan [email protected] de vraag om hen te ondersteunen bij hun zoektocht naar een geschikt pand en de realisatie van een nieuwe werkplek. Het pand aan de Louis Pasteurlaan in Zoetermeer, door Architecten van Mourik, bleek een schot in de roos. Wat aan de buitenkant een alledaags kantoorpand leek bleek aan de binnenzijde een prachtige ruimtelijke structuur te bieden.

Hoewel de vorige eigenaar het pand volledig had ingedeeld met gesloten kantoren was voor [email protected] direct duidelijk dat het pand ook uitstekend geschikt was voor open-space werkplekken. Wat na de sloop overbleef was een licht, transparant en overzichtelijk gebouw waarin de identiteit van SHL alle ruimte kon krijgen.