Stadion Feijenoord

| | |

De afgelopen jaren is Stadion De Kuip meerdere malen onderhevig geweest aan renovaties en uitbreidingen. Zo zijn diverse supportersvakken voorzien van nieuwe stadionstoelen.

PLAN@OFFICE is als preferred supplier verantwoordelijk voor de levering en montage van ruim 7.000 stadionstoelen in De Kuip.

Van zit-sta klapstoelen en dug-out stoelen tot aan luxe Business Seats. Deze Business Seats zijn uitgevoerd in de clubkleuren en voorzien van clublogo in de rugleuning.

Naast de levering en plaatsing van de stadionstoelen, zijn wij ook verantwoordelijk voor de inrichting van diverse ruimtes in het Maasgebouw zoals bijvoorbeeld van de Coen Moulijn Zaal.

Deze zaal kan gebruikt worden voor vergaderingen en events en heeft een zakelijke maar ook sfeervolle inrichting. Door het gebruik van warme kleuren en verschillende materialen vormt de ruimte een goede ontmoetingsplek.

De Fred Blankenmeijer zaal, ook wel de perszaal, is door PLAN@OFFICE zo ingericht dat de zaal voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

De geplaatste stoelen zijn licht in gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen wanneer een andere opstelling nodig is. Uiteraard zijn alle stoelen en de perstafel mooi bedrukt met het Feyenoord logo.

PLAN@OFFICE is daarnaast verantwoordelijk voor het ontwerp, realisatie en levering van losse inrichtingselementen voor diverse ontvangstruimtes en units in het Maasgebouw en als kers op de taart het trainingscomplex 1908 Varkenoord.

Product overzicht

Toegepaste producten uit ons kernassortiment; o.a. Forma 5 en Martela.