WIN BILLY PLAN@OFFICE

Billy, het kunstobject van Loook Industries. Billy heeft diverse kwaliteiten, hij is de verbindende factor tussen collega’s, past zich aan iedere werkomgeving aan en is een unieke eyecatcher.

Een inspirerende en fijne werkplek is heel belangrijk voor de productiviteit, creativiteit en resultaten. Grijze muren, lege bureaus en tl-licht maken het werk niet leuker. Moeite stoppen in een leuke inrichting en gezellige sfeer heeft zeker toegevoegde waarde. Gun jouw collega’s ook een Billy en creëer de ultieme werkomgeving die het werkgeluk van jouw medewerkers verhoogt. Vul onderstaand jouw gegevens in en maak kans op deze unieke eyecatcher voor jouw kantoor.

Let’s design & build your new office!

Als werkgever sta je voor een grote uitdaging wanneer je aan de slag gaat met het creëren van een nieuwe werkomgeving. Want hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers zich comfortabel en veilig voelen en productief hun werk kunnen doen? Wij helpen je daarbij! Door specifieke behoeften in kaart te brengen, geven we je waardevolle input om de ultieme werkomgeving samen te kunnen stellen; zowel de fysieke als digitale werkomgeving.

Samen creëren we een gezonde werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij. Er is een passende oplossing voor ieder inrichtingsvraagstuk. We richten  overheidsgebouwen, kantoren, scholen, banken, theaters, bibliotheken, hotels, restaurants, zorginstellingen tot aan stadions in. Als totaalinrichter, fabrikant en exclusief importeur vertegenwoordigen we een selectie topfabrikanten uit de hele wereld, zoals: Martela, LoOok Industries en Piiroinen, Ragnars, Horreds, Okamura, en Forma 5. Door de diversiteit van deze fabrikanten kunnen wij een gevarieerd en zeer compleet assortiment bieden. Daarnaast kunnen wij als multi-supplier alle gewenste merken leveren.

MAAK KANS OP BILLY

Vul je gegevens in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volg ons op social media voor moodboards, adviezen
en covid-productselecties en thuiswerkplekken: